• Transport
 • Expeditii
 • Logistica
 • Bine ați venit la
  Drauber!

  Transport

  Activitate eficienta si de cea mai inalta calitate privind transportul rutier de marfuri pe teritoriul Europei, efectuand atat incarcari complete cat si in regim de grupaj in trafic intern si international.

  Expeditii

  Firma noastra isi propune sa multumeasca chiar si pe cei mai exigenti dintre clientii sai si sa vina mereu cu solutii noi; aceasta strategie a condus la construirea unui portofoliu consistent de clienti datorita seriozitatii si eficacitatii activitatii depuse pe durata acestei perioade.

  Logistica

  Depozitul nostru frigorific poate receptiona produse diverse în conditii de pastrare la temperatura controlata între -24 si +6 grade Celsius, avand posibilitatea de a oferi si servicii de cross-dock, picking si distributie locala si regionala.

  Viziune

  Viziunea noastră este aceea de a depăși barierele convenționale în relația dintre furnizor și client, și de a face posibilă o experiență interactivă, modernă, în care clientul deține controlul asupra serviciului furnizat.

  Misiunea

  Scopul nostru este acela de a îmbunătăți modul de lucru al companiei, de a găsi soluții practice la situații reale, de a crește în permanență volumul activității și de a urmări o dezvoltare sustenabilă pe termen lung.

  Valori

  Valorile reprezintă esența filozofiei noastre de business și reflectă modul în care ne abordăm clienții, de aceea echipa noastră mizează pe calitate, seriozitate, comunicare și flexibilitate, iar succesul reciproc este ca o lege pentru noi.

  Servicii

  Servicii

  Transport

  Ca furnizor de servicii logistice, scopul nostru este să unificăm toate funcțiile logistice ale lanțului de aprovizionare al clienților într-un mod funcțional și rentabil. Ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri, de dorințele și nevoile lor; calitatea, siguranța și rapiditatea serviciilor oferite se datorează echipei noastre, unei echipe instruite și motivate, care are o vastă experiență în acest domeniu.

  Expeditii

  Datorită pregătirii corespunzătoare a personalului nostru, ne angajăm să obținem cele mai avantajoase prețuri conform solicitării dumneavoastră. Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate fiecare comandă în parte, oferind flexibilitate și adaptabilitate pentru solicitările clienților noștri.

  Logistica

  Dacă sunteți producător, importator/exportator sau activați în domeniul de retail și aveți produse ce necesită păstrare la temperatură controlată și doriți un partener de încredere care să vă asigure depozitarea mărfurilor dumneavoastră la standarde europene, la costuri avantajoase pentru orice perioadă de timp, în zona de vest a României, suntem alegerea potrivită. Ca activități conexe, oferim servicii de cross-docking, picking chiar și distribuție locală!

  Galerie

  Galerie

  Certificari

  Certificari

  Cariera

  Cariera

  S.C. DRAUBER S.R.L. își asumă responsabilitatea față de angajații săi prin oferirea unor condiții de lucru calitative, într-un mediu modern și elegant, la standarde europene, într-o atmosferă dinamică și de siguranță în care posibilitatea de dezvoltare profesională este reală, oferind pregătire în acest sens, pentru stimularea abilităților necesare unui randament superior.

  Te așteptăm în echipa noastră, o echipă tânără, ambițioasă, jovială, un colectiv care are ca principii de bază respectul reciproc, spiritul de echipă și îndeplinirea scopului comun, acela de dezvoltare armonioasă a companiei noastre.

  Datorită dezvoltării companiei noastre, suntem mereu în căutare de noi membri de echipă, care să facă parte din colectivul nostru. Dacă dorești să ni te alături și te interesează unul din următoarele domenii de activitate, te invităm să completezi datele tale personale și să atașezi un CV, sau să ne lași un mesaj în privat, pentru a face primul pas către noua ta carieră:

  Noutati

  Noutati

  Un proiect ambițios

  Echipa DRAUBER s-a angrenat intr-un proiect de anvergura, un depozit frigorific modern construit la standarde europene, care va putea gazdui 1.500 paleti, la temperaturi intre -24 si +6 grade Celsius, avand deschiderea de a oferi servicii personalizate in functie de necesitati, printre care servicii de distributie locala, cross-docking, picking, sortare, reambalare si etichetare. Locatia depozitului se afla in Parcul Industrial Eurobusiness III din Oradea, iar accesul se face de pe drumul european E79 la o distanta de 2,7 km via strada Uzinelor si la o distanta de 12,6 km de punctul de trecere a frontierei Bors.  Consultarea cu specialiștii

  Proiectul depozitarii presupune consultarea cu specialisti in domeniu, tocmai de aceea am decis sa apelam la serviciile unor profesionisti. Domeniul depozitarii la temperatura controlata este unul complex si presupune atentie la detalii. DRAUBER si-a ales parteneri cu renume pentru a construi ceva de durata si pe termen lung, pentru a putea oferi clientilor sai cele mai bune conditii de pastrare la temperatura controlata a marfurilor acestora.

  Bursa locurilor de muncă

  Peste o mie de oferte de angajare au fost puse la dispozitia persoanelor interesate in cadrul "Bursei generale a locurilor de munca", eveniment organizat de A.N.O.F.M. pe data de 16 Septembrie 2021, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea. Echipa DRAUBER a fost si ea prezenta cu o oferta bogata, datorita faptului ca suntem intr-un proces de dezvoltare, lucru care implica largirea echipei prin noi locuri de munca.


  Depozitul DRAUBER pregătit pentru clienți

  După o perioadă de eforturi susținute, proiectul DRAUBER a prins contur. Depozitul nostru este construit la standarde europene cu sistem HACCP implementat, iar în acest moment este pregătit să deservească clienți care doresc să-și depoziteze marfa în condiții de siguranță. Avem posibilitatea de a depozita alimente la temperatură controlată între -24°C și +6°C, iar pe lângă aceasta, avem posibilitatea de a oferi servicii conexe precum cross-dock, picking și distribuție locală. Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri. Dispunem de standarde de management al calității cât și de siguranță a alimentului. Am demarat procedurile de obținere a „ștampilei ovale”.

  Un nou investitor în Parcul Industrial Eurobusiness II

  Agenția de Dezvoltare Locală Oradea anunță un nou investitor în Parcul Industrial Eurobusiness II. Este vorba despre societatea Drauber SRL căreia i-a fost atribuită o parcelă de 21.540 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfășurată la finalul lunii octombrie 2021. Contractul privind investiția s-a semnat în data de 11.01.2022, de către reprezentanții Societății ADLO SA. și reprezentanții societății respective, pentru realizarea unui depozit frigorific în suprafată de 11.200 mp și birouri administrative. Valoarea investiției asumate este de 14 milioane euro, urmând a fi create noi de locuri de muncă.

  Esti interesat de servicii de distributie locala si regionala?

  Te asteptam la Drauber cu cea mai eficienta si sigura solutie de distributie alimente!

  Carnexpogril 2022

  Carnexpogril - Olimp 2022

  Gala antreprenorilor din Bihor Editia - XX 2022

  Premiul pentru investiția anului în parcul industrial din Oradea a fost acordat de către viceprimarul Arina Moș companiei Drauber SRL, pentru o investiție asumată de 14 milioane euro.

  Parteneri

  Parteneri

  Contact

  Contact

  Program

   Luni - vineri	9:00-17:00
  Sambata inchis
  Duminica inchis

  Adresa noastra

  Str. Beöthy Ödön, Nr. 12,
  Cod 410604, Oradea, Jud. BIHOR
  Parcul Industrial Eurobusiness III

  Telefon


  +40 359 170 162